Kontaktuppgifter

Jag har ingen egen tidsplanering vad det gäller predikande och själavård, utan låter mitt arbete formas av de kallelser jag får från olika församlingar och grupper. Jag reser i alla samfund, och besöker också gärna bönegrupper och husförsamlingar.

Själavård och förbön sysslar jag med i den utsträckning jag hinner och orkar, oftast har det brukat ordna sig med sådant, om inte genast, så i alla fall inom rimlig tid!

Om du är intresserad av mina tjänster kan du ringa 050-5920640, eller ta kontakt via e-post ingmar.ronn@gmail.com   – det ska du göra också om du har frågor eller klagomål vad det gäller min verksamhet, eller det jag säger!

Om du skulle vara intresserad av att vara med och stöda mitt arbete på regelbunden basis, kontakta då antingen stödringens sekreterare Allan och Ing-Maj Melin, Allan på telefon 0500-191609, Ing-Maj på e-post ingmajmelin@gmail.com eller också kan du kontakta mig direkt!

Om du skulle ha några klagomål på min framfart, och av någon anledning inte vill ta upp det direkt med mig,  kan du kontakta Filip Koskinen, filip.koskinen@korsholm.fi , som är ordförande för min arbetsgivare, Kuni Betesda, och därmed min förman.  Så kan han och församlingens styrelse ta mig i örat och återföra mig på rätta vägar!

Här finns mer information om stödringens funktion:

Litet information om min understödsring

En kommentar på “Kontaktuppgifter
  1. Pauli Mörsky skriver:

    Hej! Tusen tack för dit besöket till oss. Sjoki vapaaseurakunta/miestenpiiri.

    Guds välsignelse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>