Kontaktuppgifter

Jag har ingen egen tidsplanering vad det gäller predikande och själavård, utan låter mitt arbete formas av de kallelser jag får från olika församlingar och grupper. Jag reser i alla samfund, och besöker också gärna bönegrupper och husförsamlingar.

Själavård och förbön sysslar jag med i den utsträckning jag hinner och orkar, oftast har det brukat ordna sig med sådant, om inte genast, så i alla fall inom rimlig tid!

Om du är intresserad av mina tjänster kan du ringa 050-5920640, eller ta kontakt via e-post ingmar.ronn@gmail.com   – det ska du göra också om du har frågor eller klagomål vad det gäller min verksamhet, eller det jag säger!

Om du skulle vara intresserad av att vara med och stöda mitt arbete på regelbunden basis, kontakta då antingen stödringens sekreterare Allan och Ing-Maj Melin, Allan på telefon 0500-191609, Ing-Maj på e-post ingmajmelin@gmail.com eller också kan du kontakta mig direkt!

Om du skulle ha några klagomål på min framfart, och av någon anledning inte vill ta upp det direkt med mig,  kan du kontakta Filip Koskinen, filip.koskinen@korsholm.fi , som är ordförande för min arbetsgivare, Kuni Betesda, och därmed min förman.  Så kan han och församlingens styrelse ta mig i örat och återföra mig på rätta vägar!

Här finns mer information om stödringens funktion:

Litet information om min understödsring

4 kommentarer på “Kontaktuppgifter
 1. Anne-Marie Andersson skriver:

  Hej Ingmar Rönn
  Förstår du varför Kristus kallar församlingsföreståndarna för änglar Upp.1:20
  Hur kan man skriva till en ängel – nej Kristus måste väl mena församlingsföreståndaren
  Upp.2:1

  Hälsar Anne-Marie
  Sverige

 2. Leif Berglund skriver:

  Hej!
  Och tack för en väldigt intressant läsning! Jag tänker på din artikel om äktenskap och omgifte – så intressant så jag har lyssnat och sett på Youtube väldigt många artiklar och videos. Din är den mest tänkvärda!
  Mvh / Leif

 3. Sören Törnkvist skriver:

  Hej
  jag sökte på ”babelsanden” och fann Din blogg. Anledningen är att jag stött på begreppet i samband med PV:s allergi mot organisatorisk överbyggnad av typ AoG. EH (1943) sidan 918, 18 november.
  Tyvärr blev jag inte mycket klokare av vare sig Din eller pastor Fjellstedts förklaring, som också fanns på nätet. Alltså: vad menas med ”babelsanden”? Tack.

 4. Ingmar Rönn skriver:

  Det jag avser med uttrycket ”babelsanden” är, som jag skrev i den artikel du läste, det som hände, när Gud stoppade byggandet av Babels torn, se berättelsen i 1 Mos 11.
  Vi vet inte exakt hur Gud gick till väga, när han begränsade människornas förmåga att kommunicera med varandra, men effekten var dubbel: dels uppstod många olika språk istället för det enda, som dittills funnits, vilket ju gjorde att olika grupper av människor inte längre förstod varandra, och dels fick vi problem att förstå varandra även när vi talar samma språk!

  Eftersom vi inte vet om Gud förändrade något i oss människor vid det här tillfället, eller om han ställde oss under någon form av yttre påverkan, som hade den här effekten, kan jag inte säga med någon säkerhet vilket som stämmer.

  Själv föreställer jag mig att det är frågan om någon form av yttre påverkan, detta eftersom det är när människor styrs av sin köttsliga natur, ”den gamle Adam”, som kommunikationsstörningen finns där.
  Den köttsliga naturen är ju källan till det pågående uppror mot Gud, som kommer till uttryck i alla våra olika försök att visa att vi klarar oss utan Gud, och den fanns redan före bygget i Babel.
  Den kunde alltså åstadkomma en enhet i uppror, och det var den enheten, som Gud gjorde slut på, som jag förstår det genom att låta en ande av splittring, missförstånd, och oförmåga att förstå varandra påverka dem alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>