Bättre tider!

Nu verkar det värsta vara över! Jag har varit feberfri flera dagar nu, utslagen har börjat blekna litet grann, och kliandet har också gett med sig, så jag ser framtiden an med tillförsikt!

Jag kommer visserligen att byta hud på händer och fötter innan det är färdigt, så det blir vissa begränsningar på kroppsarbete i sommar, men det finns ju handskar att ta till, och jag hade ändå inte tänkt springa maraton i sommar…

Och nu, när jag börjar klara mig utan den triangelmärkta medicinen, får jag ju till och med börja köra bil igen, så jag kan återuppta mitt arbete också – inte för att det är så mycket med predikandet i juni, men i alla fall.

Jag är alltså en glad och tacksam gammal gubbe i dag  – inte minst är jag tacksam för alla böner ni har bett för mig! :)

 

 

Publicerad i Svenska blogginlägg