Sjukledig

I början på maj blev jag alltså ordentligt förkyld, och den förkylningen övergick småningom i lunginflammation.

Jag har fått lov att ge återbud på nästan alla engagemang jag skulle ha haft i maj – när man börjar hosta så snart man försöker prata är man ingen predikant, och har man feber ska man inte försöka jobba.

(Den visheten borde jag ha haft med mig från början av månaden, då hade jag kanske inte varit arbetsoförmögen nu.)

Alltnog, det är förklaringen till att jag inte har varit aktiv här på sidan de senaste veckorna, och till att möteskalendern är tom – jag ser ingen mening med att skriva in möten, som jag inte vet om jag sen kan åka till.

Nå, lunginflammation är ju ingen livshotande grej, när man annars är vid hälsa, och får antibiotika att utrota sjukdomsalstrarna med, så jag kommer väl igång igen så småningom.

En par veckors konvalescens får jag väl räkna med, men det här är ju ingen dålig årstid att få ta det litet lugnare ett tag!

Varje moln har en silverkant, säger man ju….

Publicerad i Svenska blogginlägg